Bilder säger mer än tusen ord

Hej allihopa, nästan en månad sen jag gjorde mitt Hawaii inlägg!! Har tröttnat lite smått på att göra blogginlägg, om ni inte redan har märkt det! Men vill endå se till att ni vet vad jag gör för något här borta!! Så ska ha en liten snabb genomgång om vad som har hänt de senaste veckorna, och MYCKET har hänt, så kommer att lägga upp mest bilder och små förklaringar!!


Jag vet att det är långt tillbaka, men direkt efter Hawaii var det PÅSK :)  Så vi kom hem till ett påskfirande hus, och vi gjorde den amerikanska versionen av påskjakt! Ute i trädgården hade Scott gömt 50 små plast ägg, typ sånna ägg som finns i kinderägg, och lagt i $1 sedlar eller godis. Så vi tre, Frida, Dylan, och jag, sprang ut o försökte att hitta så många ägg som möjligt.  Sen när vi kom in så skulle vi leta efter en påsk korg, som var gömd någonstans i huset, som också var fylld med godis och pengar.Jag hittade mest ägg!!! När jag kom in efteråt så såg jag dock att mina armar och ben var fyllda med rivsår från alla buskar som jag hade dykt in i, kännde att jag tog leken liiiiite för seriöst, men men..!Sen hade vi en överraskningsfest för Frida, för hon fyllde 18 år i Hawaii, så våra närmsta kompisar kom till vårt hus när jag o Frida var ute o shoppade.


Frida efter chocken..
hahaha, bästa bilden när jag gav Frida min present!! xD
Dagen efter...  Frida gick o la sig typ runt 3 tror jag och jag och Kristina sov på golvet i källaren hela natten.Dagen efter hade vi också en dans att förbereda oss på, Spring Formal! Tagga!!

Timmar vi sov den natten=4. Spring Formal+4 timmars sömn= DÖD på söndag.. Eller, faktiskt.. jag var typ övertrött, så på något sätt så blev jag överhyper, när vi kom in till kyrkan stod prästen vid ingången och sa hej till oss, varpå jag svarar med att skrika: AMERICA!!! och peka på mina solglasögon, för jag hade amerikanska solglasägon på mig..Bild från söndagen.. checka in mina brillor!!!En av Trishe's och Scott's kompisar har en motorcykel, som jag fick åka på!!!! GAAAAAAAAAAH det var så roligt!!
hahaha...Sen vare dags för... SENIOR prom!! Vi blev inbjudna till att gå på North Harford's senior prom, så det tackar man ju inte nej till.. Vi skulle ta kort hemma hos Maíra, så helt plötsligt vandrade ty 20 pers in (personerna vi skulle gå med och deras familjer), haha det var så sjukt.. Känndes som att man var en filmstjärna när det var typ 20 kameror som riktades mot oss och bara bombade kort..
Efter fotograferingen så åkte vi limosin till balen och limosin till efter festen. Men den första efter festen sög, så vi åkte vidare till vår efterefter fest, vilket var superroligt!!! Vi va uppe och festade tills 6 på morgonen, då vi gick o la oss bara för att sedan vakna kl 7 för att åka hem till vårt hus.. Ännu en söndag av sovande!!
Prom var galet, taggar till för Fallston's prom nu, som är om en månad, en av mina killkompisar frågade mig för nån månad sen, och som sagt, man tackar aldrig nej till Prom!!Det senaste nytt är att min friidrotts säsong börjar närma sig sitt slut. Var på vårt sista "normala" möte igår. Nästa vecka har vi två möten, som är möten som coachen plockar ut de tre bästa atleterna för varje gren, man kan säga att dessa möten är kval inför region championships och state championship. Jag fick reda på igår att jag var uttagen för höjdhopp! YEEEEESS!!! Idag på träningen fick jag också nytt personbästa, 4.5 feet, vilket är 137 cm, är ganska så stolt! :D


Vår maskot, The Cougar! :D

Så.. Nästa stora grej som väntar sig nu är mitt track möte på tisdag och onsdag nästa vecka, jag har chans att komma till championships!!! :D  Så håll tummarna för mig Sverige!!

Kommentarer
Postat av: fridae

SNYGG DU E :D <3

2012-05-03 @ 10:46:02
Postat av: Mamma

Stolt!!! <3 <3 <3

2012-05-03 @ 13:49:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0