Surprise PARTY!

Igår hade jag, Julie, Frida, Emily och Maíra överraskningsfest för Elena, som kommer att fylla 19 år nu på tisdag. Så Julie hämtade upp oss alla innan vi åkte till Elenas hus. Så vi gömde oss och när Elena hoppade in i bilen i tron om att det bara var Julie där så skrek vi alla Surpriiiiiise!!! och tog en massa bilder osv.
Vi åkte till en restaurang, Bull och the beach, som är en känd restaurang från Ocean City. Vi åt o hade jätte roligt och tog en massa bilder och sen åkte vi vidare till en Bowling hall där vi mötte upp lite mer kompisar.
Efter ett antal bilder och bowling skulle vi åka vidare till en fest, men det blev aldrig av, så vi åkte hem till Julies hus istället.
Eftersom att Julie har en Hot Tub så böt vi om ganska så snabbt och hoppade i den så fort som möjligt. Vi gick i bubbelpoolen runt tolv och klev ur den mellan två och tre, så vi alla hade ganska så brutalt russinfingrar, haha!
Så, när alla bytt om till ngt mysigt så började vi kolla på en skräckfilm, tror att alla bara såg lite delar av filmen, antingen somnade man till för 15 minuter eller så var vi fullt upp med att prata med varandra. Jag vaknade till i slutet av filmen, kommer inte ihåg vad klockan var just då, kanske halv fem eller ngt.. Vi väntade på att klockan skulle bli fem, så att vi kunde sätta på låten "It's five o clock in the morning, conversation got boring...." haha, så vi bah, en minut kvar! så när klockan väl blev fem satte vi på låten och Elena bah, Maíra, vill du dansa?! Maíra, NEJ??  Elena: Amanda, vill du dansa? Jag, NEJ?? Elena, Varför inte? Jag, FÖR KLOCKAN ÄR FEM PÅ MORGONEN?! hahaha..! Efter det somnade jag, tror faktiskt att vi satte på ännu en film, tror dock inte att den fick många tittare!
Tidigt på morgonen (tror att det var runt 8) så vaknade jag av att Julie kastade en Glow Stick på mig, hahaha, och frågade mig villken tid Scott skulle hämta oss, jag var typ halv död, var inte redo för att svara på frågor. Efter det var det i princip omöjligt att somna om, så hade inte mycket till val än att vakna.
Så har var ganska så död idag, först genomled jag kyrkan, sen åkte vi till Trishas mamma, där jag bokstavligen kom in i hennes lägenhet, gick raka vägen till soffan och somnade tills vi skulle åka. När jag kom hem åt jag lunch, gick upp o somnade i min säng, har precis vaknat och klockan är tio i sju. Hahaha, det är precis så här ett surprise party is suppose to be!!


inne i restaurangen


Jag o Frida


Jag försöker tvätta händerna samtidigt som dom bombar med foton!


Bild på oss alla utanför restaurangen


Kommentarer
Postat av: Mamma

Snygg klänning, Amanda! <3

2012-02-27 @ 10:38:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0